Klassen

 

KKUSH 1157

 

De Wimpelse hondenvrienden vzw

Wiekevorst

Clubnieuws!

1

2

3

26 augustus 2018

 

Clubdag met barbecue

8 september 2018

 

Individueel Antwerps Kampioenschap te Amicus

9 september 2018

 

Grote Prijs en Beker

van Belgiƫ

te Antheit

Puppy klas

Van de leeftijd van 3 maanden tot 6 maanden zit uw hond in dit klasje. Hier leert uw hond de basis oefeningen en toestel gewenning.

Daarna gaat hij automatisch over naar de A klas.

 

 

A klas

Hier leert uw hond nieuwe oefeningen en word er verder gewerkt op de oefeningen van de vorige klas.

Voor naar de volgende klas te gaan word er een overgang gedaan. De oefeningen die hier gevraagd worden zijn:vast volgen,ter plaatse blijven van 1 min,oproepen van de hond,houding "lig" en "zit",voorstellen van de hond,apporteren,socialisatie.

 

 

B klas

Hier leert uw hond weer nieuwe oefeningen en word er verder gewerkt aan wat u al kent.

Voor naar de volgende klas word er een overgang gedaan. De oefeningen die hier gevraagd worden zijn:vast volgen,los volgen,ter plaatse blijven van 1.30 min,oproepen van de hond,houdingen "lig";"zit" en "staan",voorstellen van de hond en apporteren.

 

Voor de uitgebreide oefeningen kunt u terrecht in het infoboekje,hiet staan de oefeningen allemaal uitgelegd

 

 

C klas

Dit is de voorbereidende klas op het brevet. Voor het brevet moet uw hond minstens 12 maanden oud zijn en in het bezit van het attest van sociaal gedrag.Na het behalen van het brevet kunt u deelnemen aan wedstrijden.

 

 

Test van sociaal gedrag

De test staat open voor alle honden,welke minstens 9 maanden oud zijn,met of zonder stamboomHet behaalde resultaat zal het bewijs zijn van sociaal gedrag ten overstaan van mensen en andere honden..Enkel honden die houder zijn van het attest van sociaal gedrag kunnen deelnemen aan het brevet.